De haartrend van 2024

admin Haarstudio 24 0 Commentaren

Voor de heren: gaat het om de shaggy haircut. Het is een gerecycled kapsel uit de jaren ’70 die dit jaar in een nieuw jasje wordt gestoken. Het kapsel kenmerkt zich door veel lagen, structuur en vaak warrige pony’s.

Voor de dames: de curly bob. Je lange lokken inwisselen voor een kortere look (lees: simpele bob) is al poos een grote haartrend. Maar in 2024 knippen we er gelijk een pony bij én gaan we voor een natuurlijk ogende gekrulde look. Een curly bob dus. Een van dé ‘korte’ kapsels voor dames in 2024.

Of de mixi cut: Zin in iets gedurfds? Een van de haartrend van afgelopen jaar was de wolf cut, en aankomend jaar spotten we een toffe variant. Een soort kruising tussen een pixie cut en een zogenoemde mullet (matje), oftewel de mixie cut. Scarlett Johansson rockte de haarstijl al in een ver verleden – maar nu maakt-ie dus een comeback.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *