De haartrend van 2024

admin Haarstudio 24 0 Commentaren

Voor de heren: gaat het om de shaggy haircut. Het is een gerecycled kapsel uit de jaren ’70 die dit jaar in een nieuw jasje wordt gestoken. Het kapsel kenmerkt zich door veel lagen, structuur en vaak warrige pony’s.

Voor de dames: de curly bob. Je lange lokken inwisselen voor een kortere look (lees: simpele bob) is al poos een grote haartrend. Maar in 2024 knippen we er gelijk een pony bij én gaan we voor een natuurlijk ogende gekrulde look. Een curly bob dus. Een van dé ‘korte’ kapsels voor dames in 2024.

Of de mixi cut: Zin in iets gedurfds? Een van de haartrend van afgelopen jaar was de wolf cut, en aankomend jaar spotten we een toffe variant. Een soort kruising tussen een pixie cut en een zogenoemde mullet (matje), oftewel de mixie cut. Scarlett Johansson rockte de haarstijl al in een ver verleden – maar nu maakt-ie dus een comeback.

2013-2024 Haarstudio 24

admin Haarstudio 24 0 Commentaren

Haargeluk begint hier was mijn idee. Januari 2013 kwamen de definitieve plannen op tafel en starten wij de verbouwing van de garage. Op 14 maart 2013 schreef ik Haarstudio 24 in bij de Kamer van Koophandel. Na een kleine verbouwing in 2019 bestaat Haarstudio 24 al ruim 10 jaar! De afgelopen jaren zijn hele mooie jaren geweest en daarvoor wil ik mijn klanten natuurlijk hartelijk bedanken.

Hoe maak je een geweldige ponytail

admin Haarstudio 24 0 Commentaren

Je kent het vast wel; je komt er in de vroege ochtend net voordat je de deur uit moet achter dat je een bad hairday hebt. Dus wat doe je? Je manoeuvreert je onhandelbare haardos in een elastiekje en maakt er een nonchalante paardenstaart van. Maar zo’n staart hoeft dus helemaal niet zo casual te zijn! Van super chic tot lekker messy of juist heel erg on trend: wij verzamelden de mooiste varianten van ponytails die je gegarandeerd tijdens je volgende bad hairday wilt rocken.