Hoe maak je een geweldige ponytail

admin Haarstudio 24 0 Commentaren

Of je nu een nonchalante paardenstaart draagt of voor een chic ponytail gaat; met een staart kun je alle kanten op! We laten je de allerfijnste varianten van ponytails zien. Je kent het vast wel; je komt er in de vroege ochtend net voordat je de deur uit moet achter dat je een bad hairday hebt. Dus wat doe je? Je manoeuvreert je onhandelbare haardos in een elastiekje en maakt er een nonchalante paardenstaart van. Maar zo’n staart hoeft dus helemaal niet zo casual te zijn! Van super chic tot lekker messy of juist heel erg on trend: wij verzamelden de mooiste varianten van ponytails die je gegarandeerd tijdens je volgende bad hairday wilt rocken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *