Kadobonnen Haarstudio 24

admin Haarstudio 24 0 Commentaren

Een origineel cadeau? Wil je iemand eens in de watten leggen? Geef een heerlijke kappersbehandeling cadeau! Een cadeaubon van Haarstudio 24 is altijd een leuk cadeau voor verjaardagen, feestdagen, of gewoon zomaar!

Feitjes over haar kleuren

admin Haarstudio 24 0 Commentaren

Hoi Monique, is het slecht voor je haar om het te (laten) kleuren?

Het kleuren van je haar hoeft helemaal niet slecht te zijn. Maar dit is wel afhankelijk van het soort kleuring. Van sommige producten gaat je haar zelfs mooier glanzen! Een handig ezelsbruggetje: Hoe lichter je gaat qua kleur, hoe slechter het voor je haar is.

Wat is beter: zelf je haar kleuren of naar de kapper gaan?

Het is absoluut beter om naar de kapper gaan. Dit antwoord had je waarschijnlijk verwacht van een kapper, maar ik zal het verschil even uitleggen. Als je naar een goede kapper gaat, kijken ze eerst naar de kwaliteit van je haar en hoe die kwaliteit zo goed mogelijk behouden kan worden.  Vervolgens wordt er gezocht naar een kleur die goed bij je past. Tot slot wordt deze kleur speciaal voor jou gemengd. Wanneer je zelf aan de slag gaat met haarkleuringen, blijft het toch heel moeilijk welk pakje je moet kopen. En als er iets mis gaat en de kleur is niet zoals je had verwacht, hoe los je dat dan op? Kortom: kleuren is echt een vak! Het vereist dan ook de nodige kennis van een kleurspecialist.

Hoe weet ik welke kleur mij staat?

Mijn tip is om niet te ver af te wijken van je natuurlijke haarkleur (maximaal twee tinten). Velen willen dit antwoord niet horen, maar je bent toch niet voor niets met deze kleur geboren?! Deze twee tinten zijn natuurlijk slechts een richtlijn, maar vaak klopt het wel. En binnen die ‘grens’ kun je nog heel creatief zijn.

Wat zijn de trends op het gebied van haarkleurproducten?

Een trend op gebied van haarkleurproducten is absoluut glans in je haar. Hou je haar gezond, zorg dat het er mooi verzorgt uitziet en gebruik goede verzorging producten. Love your hair, of je nu blond, rood of bruin bent.

Wat zijn de trends op het gebied van haar kleuren?

Dat blijf altijd een lastige vraag, want het draait er immers om dat de kleur bij jou als persoon past. Op dit moment is het vooral less is more; een mooie tint met subtiele kleurschakeringen erin. Denk bijvoorbeeld aan een mooie, koele, bruine tint met verschillende accenten van licht karamelbruin . Of een mooie blonde kleur met verschillende highlights die de kleur levendig en sprankelt maken.

Hoe verzorg ik mijn gekleurde haar?

De verzorging van gekleurd wordt vaak onderschat. Als een kleur snel terugloopt, is dat veelal niet de fout van een haarstylist, maar van de klant. Een professionele shampoo, conditioner en masker voor gekleurd haar zijn een must voor je kleur. Dit houdt je haar glanzend en je kleur mooi. Laat je dus goed adviseren en steek niet alleen geld in het kleuren van je haar, maar ook in goede verzorgingsproducten. Zo heb je langer plezier van je kleur.

Wat kan ik doen om de kleur zo lang mogelijk mooi te houden?

De verzorging van je haar is absoluut het belangrijkste om de kleur zo lang mogelijk mooi te houden. Ik raad kleurshampoos speciaal voor bruin of blond haar aan. Hierin zitten kleurpigmenten die je kleur langer mooi houden. Er bestaat ook speciale mousse die je kleur kan ondersteunen. Let wel op dat je de juiste kleur gebruikt, anders kan je kleur misschien negatief veranderen.

Is het kleuren van je haar slecht voor het milieu?

Nee hoor, dat hoeft helemaal niet! Je kunt namelijk ook met natuurlijke producten kleuren. Bij ons zijn we ons altijd erg bewust van de hoeveelheid kleuring die we nodig hebben voor het haar. Zo voorkomen we dat we veel van het product door de gootsteen spoelen. Ik ben van mening dat het goed is om bewust met kleur om te gaan.

Welke haarkleurtechnieken zijn er en welke zijn nu hip?

Op dit moment zie je vaak meerdere kleuren in één coupe, zonder dat de kleurverschillen te groot zijn. Ze moeten elkaar juist versterken zodat ook je coupe versterkt wordt.
Benadruk met kleur wat je zelf mooi vindt aan je coupe.